EMILI Asinszāle, zāļu tēja, 40 g
- 
    Par produktuSastāvdaļas: Asinszāles garšaugs (Herba Hyperici) Pagatavošanas metode: vienu ēdamkaroti garšaugu pārlej ar glāzi verdoša ūdens un pārklātu atstāj uz 10 minūtēm, līdz uzsūcas. Izmaisa un pārtecina. 
 Uzglabāt sausā, labi vēdināmā vietā temperatūrā, kas nepārsniedz +25ºC.
 Tīrais saturs: 40 gRažotājs: 
 "(5) 2754127 Fakss: + 370 (5) 2754128 Tālr.: + 370 (5) 2754128
EMILI Asinszāle, zāļu tēja, 40 g
- 
    Par produktuSastāvdaļas: Asinszāles garšaugs (Herba Hyperici) Pagatavošanas metode: vienu ēdamkaroti garšaugu pārlej ar glāzi verdoša ūdens un pārklātu atstāj uz 10 minūtēm, līdz uzsūcas. Izmaisa un pārtecina. 
 Uzglabāt sausā, labi vēdināmā vietā temperatūrā, kas nepārsniedz +25ºC.
 Tīrais saturs: 40 gRažotājs: 
 "(5) 2754127 Fakss: + 370 (5) 2754128 Tālr.: + 370 (5) 2754128
 
                         
                         
                        