ACORUS, DZĒRVEŅU LAPAS, zāļu tēja, 50 g
-
Par produktu
BRUNNIAN LAPES
Vaccinium vitis-idaea
Augu tēja
50 g
BRUNNIJA LAPAS
Ārstniecības augi arbata
Sastāvdaļas: vaccinium vitis-idaea lapas - 100%.
Pagatavošana un lietošanas metode:
2 tējkarotes brūkleņu lapu (2 g) pārlej ar 200 ml verdoša ūdens un pārklāj. Atstāj ievilkties uz 10 minūtēm, pēc tam pārtecina. Dzer pa glāzei ūdens 3 reizes dienā starp ēdienreizēm.
Svarīgs ir daudzveidīgs un sabalansēts uzturs un veselīgs dzīvesveids.
Nelietot personām, kas ir jutīgas pret tējas sastāvdaļām.
Uzglabāt sausā, labi vēdināmā vietā.
100 ml sagatavotas tējas
Ieteicamā dienas deva 600 ml sagatavotas tējas/ 600 ml sagatavotas tējas dienas deva
Enerģētiskā vērtība/ enerģētiskā vērtība
2 kJ/<1 kcal
9 kJ/2 kcal
Tauki
<0,1g
<0,1g
No tiem:
- Piesātinātās taukskābes/ piesātinātās taukskābes:
<0,1g
<0,1g
Ogļhidrāti
0,09g
0,54g
No tiem:
- Cukurs/cukuri
<0,5g
<0,5g
Olbaltumvielas/proteīni
<0,1g
<0,1g
Sāls
0,0006g
0,0036g
Sasmalciniet garšaugus tā, lai pēc iespējas vairāk labvēlīgo vielu nonāktu pagatavotajā tējā.
ACORUS, DZĒRVEŅU LAPAS, zāļu tēja, 50 g
-
Par produktu
BRUNNIAN LAPES
Vaccinium vitis-idaea
Augu tēja
50 g
BRUNNIJA LAPAS
Ārstniecības augi arbata
Sastāvdaļas: vaccinium vitis-idaea lapas - 100%.
Pagatavošana un lietošanas metode:
2 tējkarotes brūkleņu lapu (2 g) pārlej ar 200 ml verdoša ūdens un pārklāj. Atstāj ievilkties uz 10 minūtēm, pēc tam pārtecina. Dzer pa glāzei ūdens 3 reizes dienā starp ēdienreizēm.
Svarīgs ir daudzveidīgs un sabalansēts uzturs un veselīgs dzīvesveids.
Nelietot personām, kas ir jutīgas pret tējas sastāvdaļām.
Uzglabāt sausā, labi vēdināmā vietā.
100 ml sagatavotas tējas
Ieteicamā dienas deva 600 ml sagatavotas tējas/ 600 ml sagatavotas tējas dienas deva
Enerģētiskā vērtība/ enerģētiskā vērtība
2 kJ/<1 kcal
9 kJ/2 kcal
Tauki
<0,1g
<0,1g
No tiem:
- Piesātinātās taukskābes/ piesātinātās taukskābes:
<0,1g
<0,1g
Ogļhidrāti
0,09g
0,54g
No tiem:
- Cukurs/cukuri
<0,5g
<0,5g
Olbaltumvielas/proteīni
<0,1g
<0,1g
Sāls
0,0006g
0,0036g
Sasmalciniet garšaugus tā, lai pēc iespējas vairāk labvēlīgo vielu nonāktu pagatavotajā tējā.